top of page

Oslo PT studio – et perfekt sted for å trene med en PT

PTmatch har samarbeidet med Oslo PT Studio for å sikre at folk som har behov for den kompetansen Oslo PT Studio besitter, kommer i kontakt med de personlige trenerne på studioet deres. Det finnes mange personlige trenere i Oslo, og det kan være vanskelig å vite hvem man skal henvende seg til.


PTmatch sin ambisjon er å sette riktig person i kontakt med riktig personlig trener. Alle har sine individuelle ønsker, preferanser og behov når det gjelder trening, og da gjelder naturligvis det samme ved valg av en personlig trener. Et av hovedoppdragene til PTmatch har vært å lete frem til PT-studioer av høy kvalitet.


Oslo PT studio en naturlig samarbeidspartner. Oslo PT studio ligger sentralt plassert på Majorstua i Oslo, har en hyggelig atmosfære og en rekke moderne treningsapparater. Her får man profesjonell oppfølging av personlige trenere med lang erfaring på området. Enten man ønsker å gå ned i vekt, se bedre ut, eller rett og slett bare å komme i gang med trening, er Oslo PT studio et perfekt sted for dette. I samarbeidet mellom PTmatch og Oslo PT Studio har det vært viktig å hele tiden sette kunden i fokus. Vi har jobbet sammen for å tilby kunder en sømløs reise fra A til Å. PTmatch har foretatt en innledende informasjonsinnhenting om kundens treningsmål, ambisjoner og hva de konkret ser etter hos en personlig trener. Basert på denne informasjonen har Oslo PT Studio nådd ut til kundene og dannet seg et helhetsbilde av kundens behov, for deretter å kunne tilby et skreddersydd treningsopplegg til en hyggelig pris.


PTmatch og Oslo PT studio har hele tiden jobbet sammen med et felles verdigrunnlag: Å tilby folk personlig trening av høy kvalitet som gir resultater. Bakteppe for dette felles verdigrunnlaget har vært et ønske om å hjelpe folk til en bedre hverdag gjennom en sunnere kropp, mer energi, samt mental og fysisk velvære.


For mer informasjon om PTmatch, besøk: https://www.ptmatch.no/

25 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page