top of page

ONLINE COACHING MED PERSONLIG TRENER

Trenger du en person som MOTIVERER DEG, hjelper deg med kosthold og skreddersydd treningsprogram tilpasset deg og dine mål? En PT du rapporterer til ukentlig i 4 uker, som veileder og pusher deg til å nå målet?

Online coaching med personlig trener er for deg som ønsker tett samarbeid med en erfarne PTér, når og hvor du vil.
 

Hvordan fungere det?

Vi setter først opp et telefonmøte så du kan bli bedre kjent med din PT og PT innhenter nødvendig informasjon for å kunne skreddersy treningsprogram, samt gi deg riktig kostholdsveiledning.

Du får tilgang på en egne app hvor du får et skreddersydd treningsprogram og/evt kostholdsveiledning med masse digge oppskrifter. Der kan du loggføre trening og/evt kosthold samt chatte med PTén. I tillegg har du en ukentlig check-in med din PT. Online PT har en varighet på 4 uker men du kan selvsagt bestille produktet flere ganger om det er ønskelig.
 

Trening:

Vi gir deg et treningsprogram tilpasset din timeplan, mål og erfaring!

Du får tilgang til app med treningsprogram skreddersydd for deg. Der kan du enkelt loggføre trening og chatte med PT. I tillegg vi du ha en ukentlig check-in med din PT i 4 uker.

 PT vil fungere som en veileder og en motivator, og PTén vil hjelpe til med å pushe deg mot dine mål!

Kosthold:

Vi regner ut ditt kaloribehov og veileder deg hvordan du skal spise i forhold til ditt mål. Appen har mange gode og næringsrike oppskrifter. PTén er tilgjengelig på chat i tillegg til ukentlig check-in hvor du blir veiledet i valg av riktige næringsstoffer og oppskrifter. Sammen finner vi løsninger på dine utfordringer! På denne måten vil det bli lettere for deg å opprettholde et godt og næringsrikt kosthold tilpasset deg resten av livet. I 4 uker rapporterer du ukentlig til din PT som vil motivere, komme med endringer og hjelpe deg mot ditt mål.
 

Kosthold og trening:

Ønsker du Online coaching med hjelp til både kosthold og trening så hjelper vi deg selvsagt med det.

Se her for priser!

bottom of page