ONLINE PT

Trenger du en person som MOTIVERER DEG, hjelper deg med kosthold og skreddersydd treningsprogram tilpasset deg og dine mål? En PT du rapporterer til ukentlig i 4 uker, som veileder og pusher deg til å nå målet?
 

Hvordan fungere det?

Vi setter først opp et telefonmøte så du kan bli bedre kjent med din PT og PT innhenter nødvendig informasjon for å kunne skreddersy treningsprogram, samt gi deg riktig kostholdsveiledning.

Online PT har en varighet på 4 uker men du kan selvsagt bestille produktet flere ganger om det er ønskelig.
 

Kosthold:

Vi har troen på «learning by doing» så vi gir ikke ut en ferdigprodusert kostholdsplan. Vi regner ut ditt kaloribehov og veileder deg hvordan du skal spise i forhold til ditt mål. Du får eksempler på hvordan en matdag bør være og vi veileder deg i valg av riktige næringsstoffer og oppskrifter. På denne måten vil det bli lettere for deg å opprettholde et godt og næringsrikt kosthold tilpasset deg resten av livet. I 4 uker rapporterer du ukentlig til din PT som vil motivere, komme med endringer og hjelpe deg mot ditt mål.
 

Trening:

Vi gir deg et treningsprogram tilpasset din timeplan, mål og erfaring

1 gang i uken i 4 uker rapporterer du til din PT. PT vil da ha mulighet til å komme med endringer og hjelpe deg på veien mot målet. PT vil fungere som en veileder og en motivator, og PTén vil hjelpe til med å pushe deg mot dine mål!

+47 9705 7618

Fridtjof Nansens vei 14, 0369 Oslo, Norway

©2019 by www.opts.no. Proudly created with Wix.com