top of page

ONLINE PT

Trenger du en person som MOTIVERER DEG, hjelper deg med kosthold og skreddersydd treningsprogram tilpasset deg og dine mål? En PT du rapporterer til ukentlig i 4 uker, som veileder og pusher deg til å nå målet?
 

Hvordan fungere det?

Vi setter først opp et telefonmøte så du kan bli bedre kjent med din PT og PT innhenter nødvendig informasjon for å kunne skreddersy treningsprogram, samt gi deg riktig kostholdsveiledning.

Du får tilgang på en egne app hvor du får et skreddersydd treningsprogram og/evt en kostholdsplan. Der kan du loggføre trening og/evt kosthold samt chatte med PTén. I tillegg har du en ukentlig videosamtale med din PT. Online PT har en varighet på 4 uker men du kan selvsagt bestille produktet flere ganger om det er ønskelig.
 

Kosthold:

 Vi regner ut ditt kaloribehov og veileder deg hvordan du skal spise i forhold til ditt mål. Du får eksempel på hvordan en ukes matplan og deretter skal du prøve å sette sammen en egen matplan. Appen har mange gode og næringsrike oppskrifter. PTén er tilgjengelig på chat i tillegg til ukentlig videosamtale hvor du blir veiledet i valg av riktige næringsstoffer og oppskrifter. På denne måten vil det bli lettere for deg å opprettholde et godt og næringsrikt kosthold tilpasset deg resten av livet. I 4 uker rapporterer du ukentlig til din PT som vil motivere, komme med endringer og hjelpe deg mot ditt mål.
 

Se her for priser!

Trening:

Vi gir deg et treningsprogram tilpasset din timeplan, mål og erfaring!

Du får tilgang til app med treningsprogram skreddersydd for deg. Der kan du enkelt loggføre trening pg chatte med PT. I tillegg vi du ha en ukentlig videosamtale med din PT i 4 uker.

 PT vil fungere som en veileder og en motivator, og PTén vil hjelpe til med å pushe deg mot dine mål!

Se her for priser!

 

 

Kosthold og trening:

Ønsker du Online PT med hjelp til både kosthold og trening så hjelper vi deg selvsagt med det.

Se her for priser!

bottom of page