Typing
online PT Kosthold.jpg
Strikketrening.jpg

ONLINE PT

Trenger du en person som MOTIVERER DEG, hjelper deg med kosthold og skreddersydd treningsprogram tilpasset deg og dine mål? En PT du rapporterer til ukentlig i 4 uker, som veileder og pusher deg til å nå målet?
 

Hvordan fungere det?

Vi setter først opp et telefonmøte så du kan bli bedre kjent med din PT og PT innhenter nødvendig informasjon for å kunne skreddersy treningsprogram, samt gi deg riktig kostholdsveiledning.

Online PT har en varighet på 4 uker men du kan selvsagt bestille produktet flere ganger om det er ønskelig.

Kosthold

Vi har troen på «learning by doing» så vi gir ikke ut en ferdigprodusert kostholdsplan. Vi regner ut ditt kaloribehov og veileder deg hvordan du skal spise i forhold til ditt mål. Du får eksempler på hvordan en matdag bør være og vi veileder deg i valg av riktige næringsstoffer og oppskrifter. På denne måten vil det bli lettere for deg å opprettholde et godt og næringsrikt kosthold tilpasset deg resten av livet. I 4 uker rapporterer du ukentlig til din PT som vil motivere, komme med endringer og hjelpe deg mot ditt mål.
 

 

Trening

Vi gir deg et treningsprogram tilpasset din timeplan, mål og erfaring

1 gang i uken i 4 uker rapporterer du til din PT. PT vil da ha mulighet til å komme med endringer og hjelpe deg på veien mot målet. PT vil fungere som en veileder og en motivator, og PTén vil hjelpe til med å pushe deg mot dine mål!

Trening og kosthold

Dette er et 4 ukers program hvor du får hjelp med ditt kosthold, tilpasset dine utfordringer, OG et treningsprogram tilpasset deg, din erfaring og ditt mål.
Vi setter først opp et telefonmøte så du kan bli bedre kjent med din PT og PT innhenter nødvendig informasjon for å kunne skreddersy treningsprogram, samt gi deg riktig kostholdsveiledning. Din PT regner ut ditt kaloribehov og veileder deg hvordan du skal spise i forhold til ditt mål.
1 gang i uken i 4 uker rapporterer du til din PT. Din PT vil da ha mulighet til å komme med endringer og hjelpe deg på veien mot målet. PT vil fungere som en veileder og en motivator, og din PT vil hjelpe til med å pushe deg mot dine mål!