top of page

HYBRID PT

Dette er et abonnement passer perfekt for deg som klarer å trene å egenhånd MEN trenger hjelp med struktur, og ønsker en PT-time innimellom. PT- timen kan brukes til å få en ekstra push, motivasjonsboost eller finpuss av teknikk. Det er en blanding av Online PT og fysiske PT-timer.

INGEN BINDINGSTID!

Vi tilbyr:

 • PT- abonnement + 1 x PT 50 min hver 6. uke
   Månedlig PT-abonnement som inkluderer 1 x PT 50 min hver 6. uke samt tilgang til treningsapp hvor du får skreddersydd program og kan chatte med din PT. Om du ikke får brukt PT timen i løpet av de 6 ukene så har du den til gode. PT timen(e) må benyttes før oppsigelsestid.

 • Kr 1299,- pr. 4. uke*
  *ingen bindingstid, 1 mnd oppsigelses tid.

 • PT- abonnement + 1 x PT 50 min hver 4. uke
   Månedlig PT-abonnement som inkluderer 1 x PT 50 min hver 4. uke samt tilgang til treningsapp hvor du får skreddersydd program og kan chatte med din PT. Om du ikke får brukt PT timen i løpet av de 4 ukene så har du den til gode. PT timen(e) må benyttes før endt oppsigelsestid.

 • Kr 1499,- pr. 4. uke*
  *ingen bindingstid, 1 mnd oppsigelses tid.

 • PT- abonnement + 1 x PT 50 min hver 2. uke
   
  Månedlig PT-abonnement som inkluderer 1 x PT 50 min hver 2. uke samt tilgang til treningsapp hvor du får skreddersydd program og kan chatte med din PT. Om du ikke får brukt PT- timene i løpet av de 4 ukene så har du den til gode. PT- timene må benyttes før oppsigelsestid.
  Kr 2399,- pr. 4. uke*
  *ingen bindingstid, 1 mnd oppsigelses tid.

 • PT- abonnement + 1 x PT 50 min i uken
  Månedlig PT-abonnement som inkluderer 1 x PT 50 min hver  ukentlig i 4 uker samt tilgang til treningsapp hvor du får skreddersydd program og kan chatte med din PT. Om du ikke får brukt PT- timene i løpet av de 4 ukene så har du den til gode. PT- timene
   må benyttes før oppsigelsestid.
  Kr 4299,- pr. 4. uke*
  *ingen bindingstid, 1 mnd oppsigelses tid.

 

bottom of page