«Tren med personlig trener for å nå dine mål raskere»

Personlig trening handler om å tilrettelegge treningen etter dine mål, forutsetninger og ønsker. Hos oss får du personlige trenere med høyt kompetansenivå som sørger for varierte treningsmuligheter tilpasset ethvert behov.

Personlig trening hos Oslo PT Studio

Vi har lang erfaring innenfor personlig trening og vi vil motivere deg til å prestere ditt aller beste. Sammen jobber vi effektivt mot dine mål og du vil lære mye om deg selv og hva du faktisk kan klare å oppnå. Vi vil utfordre deg til alltid å yte det lille ekstra, som gjør den store forskjellen.

Tilpasset deg
Vi lager tilpassede programmer for din målsetting. Alt du trenger å gjøre er å følge «oppskriften» i programmet for å nå akkurat det målet du har satt deg. Er målet ditt å gå ned i vekt, mer muskelmasse eller delta i løp, så vil vi lage det programmet som passer for akkurat deg og dine mål.

Garantert resultat
Det finnes knapt noe som er mer motiverende enn den følelsen du kjenner når formen blir bedre og kroppen blir sterkere. Du kjenner at energien og arbeidskapasiteten blir større og humøret stiger. Ved å benytte personlig trener vil du få dokumentert dine hardt fortjente resultater. En personlig trener vil i tillegg passe godt på utførelse og teknikk i alle øvelser slik at du trenger bare å tenke på to ting, nemlig å møte opp og gjøre ditt aller beste.

Gratis prøvetime
Har du lyst til å trene med oss? Ta kontakt nå for en gratis prøvetime. Der kan du fortelle oss om dine mål og utfordringer og vi kan vise deg hvordan vi kan hjelpe. Gratis prøvetime er helt uforpliktende!

La oss bli din nye treningspartner som motiverer, inspirerer og gjør treningen morsom, slik at du kan få de resultatene du alltid har ønsket.

Vi har tilpasset personlig trening til å passe inn i din hverdag.

  • 25 minutter – Super effektiv trening for deg har en hektisk hverdag med lite tid til trening. Det blir lagt stor vekt på effektivitet i alle øvelser og vi kan garantere at du får en fantastisk trening på kort tid. 25 minutters økter passer perfekt i lunchen eller en kort styrke/kondisjons økt før jobben.
    Pris: fra 440,- per gang
  • 50 minutter – Dette er timen for deg som ønsker litt lengre tid på trening. Timens effektivitets nivå legges opp på bakgrunn av dine mål og ønsker. 50 minutter passer perfekt for muskelvekst, styrke eller vektnedgang.
    Pris: fra 715,- per gang

Personlig trening selges i pakker på 8, 16 eller 32 klipp.

_MG_9642