Thea

Hei!

Jeg heter Thea H. D. Danielsen, og jeg jobber som Fitness & Kostholdscoach.

Jeg er utdannet sykepleier med fordypning i ernæring, og har flere kurs og utdannelser innen personlig trening, kosthold og helsefag.

For meg er det viktig å skjønne hvordan kroppen fungerer, og hvordan du spiller på lag med den. Det er mye enklere å jobbe dedikert og målrettet hvis du vet hvorfor du skal gjøre det på en spesiell ikke sant? Det er veldig forståelig om du blir forvirret over alles meninger, dietter og påstander om hva som er riktig en dag og neste dag ikke. Vi har en tendens til å komplisere for mye, og særlig dette med mat og trening.

Tidligere spiste jeg alt for lite i forhold til tiden jeg la ned på trening. I tillegg hadde jeg endeløse kondisjonsøkter på mølla og på spinningsykkelen, hvilket førte til at jeg ikke fikk resultater av noe slag. Big Mistake!

Til slutt kommer du til et punkt hvor det ikke er mulig å trene mer eller spise mindre, og jeg ble rett og slett dritt lei av alt som het diett og slanking. Jeg orket ikke lenger å strebe etter perfeksjonisme og bestemte meg for at tiden var inne for å finne skikkelig balanse.

Her er et bilde av meg fra den gang jeg kombinerte lite mat med kondisjonstrening vs. forandringen jeg fikk da jeg gikk over til nok mat og strukturert styrketrening.

Skjermbilde 2016-08-17 09.07.26

Du kan bygge en kropp du er fornøyd med, spise deg god og mett og ikke minst ha et liv ved siden av også!

Vi jobber med drømme kundene våre hver dag og har fokus på hvordan man skal bygge opp kroppen sin i stedet for å bryte den ned. Det gjør du ved å trene riktig og spise nok i forhold til målene du ønsker å oppnå! Vi underviser både en til en og i små grupper med max 8 personer, hvor alle blir sett og ivaretatt. Målet vårt er at du skal være sterkere, strammere og være rå dyktig innen trening etter å ha vært hos oss. De færreste «slipper ut» etter å ha kommet inn døra;-)

Du kan følge meg her: onlinecoach_thea og Oslo PT Studio Her: Facebook OPTS

Kort oppsummert: BRA TRENING + BRA MAT = RÅ RESULTATER;-)

Utdanning:

  • Høgskolen Diakonova – bachelor i sykepleier
  • Atlantis medisinske høgskole – ernæringsrådgiver
  • DS Personal training school – sertifisert personlig trener

Kurs:

  • Safe Education – styrke instruktør, gruppe
  • Safe Education – aerobic- og step instruktør

Meritter:

  • 3. plass, NM Bikini Fitness 2015
  • 5. plass, Norway Open Bikini Fitness 2015
  • 6.plass, Sandefjord Open Bikini Fitness 2016

2015-10-03 19.23.00